top of page
  • Obrázek autoraVeronika Jonešová

Pokračujeme v osvětě!

Aktualizováno: 21. 8. 2019

Minulý týden DentMode opět pokračovalo v osvětě dentální hygieny. Míša s Marcelou navštívily školku v Bílé Třemešné a mateřské centrum Karolínka v Trutnově.


Obě přednášky byly přizpůsobené nejen dětským „čistílkům,“ ale také jejich rodičům.

Při této příležitosti jsme si uvědomili, jak málo informací dospělí - rodiče mají. Dokonce nás překvapilo, kolik předškoláčků ještě nikdy nenavštívilo zubaře.


Celkově se dospělí úplně neorientují v tom, jaké pomůcky a jak používat. Mnozí znají mezizubní kartáčky jen z doslechu a ty jednosvazkové třeba vůbec ne. Díky reklamě z televize mají mylný pocit, že ústní voda vyřeší dentální hygienu úplně.


Najdou se mezi nim ale tací, kteří se o toto téma velmi zajímají a informace vyhledávají a dentální hygienu svou a svých dětí řešit chtějí – a to nás moc těší. Díky takovým posluchačům máme dobrý pocit ze své práce.


Rádi bychom proto šířili osvětu i nadále, je totiž na čem pracovat, a proto nabízíme kurzy dentální hygieny všem organizacím, spolkům, mateřským centrům apod., kteří mají o tuto službu zájem. Neváhejte nás kontaktovat.



Mateřské centrum Karolínka nám napsalo krásnou recenzi:


Dobrý den,

Ve čtvrtek 21.2. 2019 nás navštívili Vaše pracovnice paní Michaela Krausová a Marcela Erbanová  a připravili si pro naše klienty přednášku o zubech. Chtěla bych Vám touto cestou moc poděkovat. Přednáška se velice líbila a obě paní byli velice milé a trpělivé při odpovídání na dotazy.

Přeji Vám krásný den a ještě jednou děkuji. S pozdravem za MC KAROlínka


122 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page